CELLBOOSTER® MESOTERAPIA

CELLBOOSTER®  ainutlaatuisissa mesoterapia seerumeissa on käytetty patentoitua uniikkia CHAC -teknologiaa. Markkinoiden ensimmäinen Class III Medical Device CE-Merkitty stabiili yhdiste, ilman kemiallisia sidosaineita. Seerumit pitävät sisällään ainutlaatuisen sekoituksen hyaluronihappoa, aminohappoja ja vitamiineja. Pitkänajan vaikutukset takaavat upeat tulokset. 
CELLBOOSTER® tuotelinjassa on neljä erilaista seerumia.

  • CELLBOOSTER® Shape:

Seerumi vähentää paikallisia rasvakertymiä ja hoitaa esimerkiksi kaksoisleukaa. Se parantaa nestekiertoa ja mikroverenkiertoa hoidetulla alueella, sekä edistää lymfaattista nestekiertoa. 

  • CELLBOOSTER® Glow:

Ravitseva ja syväkosteuttava seerumi, joka vähentää hyperpigmentaatiota ja taistelee oksidatiivista stressiä vastaan.  Seerumi  ylläpitää ihon sävyä, sekä syväkosteuttaa ja suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä.

  • CELLBOOSTER® Lift:

Seerumi vähentää ikääntymisen vaikutuksia iholla. Se täyttää kudosta, ennalta ehkäisee oksidatiivista stressiä ja ylläpitää kosteustasapainoa. Samalla se stimuloi myös kollageenin tuotantoa, vilkastuttaa mikroverenkiertoa ja solujen ravinnon saantia. Hoidon vaikutuksesta iho kiinteytyy, juonteet tasoittuvat ja ihon sävy paranee.

Kasvot 250€

Kasvot ja kaula 290€

cellbooster-glow-mesoterapia.jpg