top of page
HYDRA-STILL-LIFE-LIGHT-2.jpg

MARIA GALLAND PARIS
KASVOHOIDOT

Methode Mosaique Modelante

Legendaarinen tehokkaasti kohottava kasvohoito kipsinaamiolla.

Tämä vallankumouksellinen menetelmä on tehnyt ihmeitä jo 60 vuoden ajan!

Kaikki kipsinaamion raaka-aineet ovat peräisin luonnosta. Tämä ikoninen mineraalinaamio tuo esille ainutlaatuisen kauneuden.

 • Itsestään lämpiävä naamio.

 • Tehokas kohottava kasvohoito, joka tarjoaa vaikuttavia tuloksia.

 • Toimii kaikilla ihotyypeillä.

 • Todellinen räätälöity hoito.

 • Huomattavat tulokset jo yhden hoitokerran jälkeen.D-TOX syväpuhdistava kasvohoito

Uudistunut iho vain 30 minuutissa.

Maria Galland Paris on luonut 100% manuaalisen, kaikille ihoille soveltuvan syväpuhdistushoidon, joka kunnioittaa ihon ekosysteemiä ja tarjoaa todistetun tehon vain 30 minuutissa – poistamalla kuolleet ihosolut, imemällä epäpuhtauksia, tukkimalla huokoset sekä edistämällä solujen uusiutumista,  säilyttäen samalla ihon yksittäisen ekosysteemin eheyden.

Ainutlaatuinen kauneusmenetelmä, joka antaa iholle mahdollisuuden hengittää uudelleen.

 • Iho näyttää hehkuvammalta  

 • epätäydellisyydet vähentyvät  

 • iho tuntuu puhdistetulta   

 • vähemmän toksiinejä  

LUMIN ECLAT hehkua antava kasvohoito

Sileämpi ja kirkkaampi iho 60 minuutissa.

Ainutlaatuinen kauneudenhoitomenetelmä koostuu ylellisenstä kasvohoidosta sekä innovatiivisista hoitotuotteista, jotka antavat väsyneelle iholle uuden hehkun.

Rentouttava 60 minuutin hoito sisältää tehopuhdistuksen, ammattimaisen MG hieronnan ja kirkastavan peel-off naamion. Hoidossa käytetään erittäin tehokkaita Lumin Eclat sarjan seerumia ja voiteita. Hoidon jälkeen väsynyt ja eloton  iho on saanut uutta elinvoimaa. Hoito minimoi ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä.


LIFT EXPERT – Absolute youthful lifting kiinteyttävä kasvohoito

96% kiinteämpi iho 75 minuutissa.

Kymmenen eri käsittelyvaihetta – kymmenen askelta täydellisyyteen. Nuorekas hehkuva iho, uudestaan määritellyt kasvojen ääriviivat. Auttaa ylläpitämään kestävää kiinteyttävää vaikutusta ja ihon nuorekkuutta.

100% manuaalinen muotoileva hieronta, runsaiden vaikuttavien aineiden kanssa. Hierontaa suorittaessaan kauneudenhoitaja käyttää ainutlaatuisia tekniikoita, jotka on kehitetty erityisesti tähän hoitoon. Modeling Lifting -hieronta palauttaa ihon joustavuuden, määrittelee kasvojen ääriviivat, lievittää painovoiman aiheuttamaa kasvojen roikkumista, parantaa ihon tekstuuria ja tasoittaa ryppyjä. Hoidon todellinen helmi on yleellinen Lifting-naamio. Tehokkaiden aktiivisten ainesosien ja ammattimaisten erityisten levitystekniikoiden ansiosta naamio hoitaa ja kiinteyttää samanaikaisesti .

Hoito soveltuu myös herkälle ja kuperoosa iholle.

ACTIVE AGE  nuorentava ja ravitseva kasvohoito  

Täysin  uudistunut iho 75 minuutissa.

Yksilöllinen ihonhoito aikuiselle naiselle.

Ikääntymistä ehkäisevä, nuorentava, kosteuttava, ravitseva, rauhoittava ja suojaava Active Age kasvohoito.  Hoito on räätälöity kypsän ihon tarpeita vastaavaksi.

Hoidossa yhdistyvät  tehokkaat ammattituotteet  ja 100% manuaalinen hierontatekniikka.

Erittäin tehokas hoito kypsän ihon kauneuden aktivoimiseen!

HYDRA GLOBAL – Täydellisesti kosteuttava ja energiaa antava kasvohoito

75 minuutin pituinen kosteuden ja raikkauden infuusio.

Sopii kaikille ja kaikenlaisille ihotyypeille.

Opitimaalisen kosteuden saavuttamiseksi hoito yhdistää manuaalisen hierontatekniikan tehokkuuden ja intensiivisen kosteuttavan peel-off naamion ainesosat.

Erilaiset hierontatekniikat ja ylellinen 33 Ultimate Pro Active Enhancer, joka on tarkoitettu vain salonkikäyttöön ja joka vastaa aktiivisten ainesosien imeytymisestä – takaavat iholle täydellisen kosteutuksen.

Palauta ihosi täydellinen kosteus ihon kosteusvarastot täyttävällä ja energisoivalla hoidolla.L’EXPRIENCE MILLE – ylellinen MILLE kasvohoito

” 5 aistia, 1000 tunnetta “

Tämä 90 minuuttia on enemmän kuin pelkkä hoito, tämä on täydellinen aistillinen elämys.

Rentouttavat hierontaliikkeet yhdistyvät nykyaikaiseen ikääntymistä estävään hierontatekniikkaan, joka takaa pakohetken arjesta.

Hoidon ytimessä on 1000 MILLE Le Masque Sublime Jeunesse -naamio, jossa on innovatiivinen hydrogeelirakenne. Tämä mahdollistaa TOP-CMG-yhdistelmän aktiivisten aineiden imeytymisen syvälle ja antaa iholle uskomattoman raikkauden ja hyvinvoinnin tunteen.

Yhdistettynä täydelliseen kasvojen, kaulan ja dekolteen hierontaan hoito tarjoaa todellisia rentoutumishetkiä keholle ja mielelle. Erittäin tehokkaat ylelliset vaikuttavat aineet toimivat synergiassa ja tarjoavat iholle kokonaisvaltaisen hoidon ikääntymisen merkkejä vastaan:

 • kosteutuksen

 • uudistumisen

 • kiinteytymisen

 • kimmoisuuden

 • ryppyjen vähentymisen


SENSI REPAIR – kasvohoito herkälle iholle

45 minuutin ongelmaihoa rauhoittava ja tasapainottava hoito.

SENSI REPAIR hoidon ja tuotteiden  intohimo on täyttää herkän ihon tarpeet.  Tämän täydellinen reaktiivisen ihon kasvohoito taistelee kolmea yleistä iho-ongelmaa vastaan:

 • Punoittava iho

 • Rosacea

 • Ihon kuivuus

Hoito on kehitelty mahdollisimman monipuoliseksi, jokaisen ihon tarpeita vastaavaksi.

SENSI REPAIR tuotteissa ei käytetä allergisoivia hajusteita, parabeenejä eikä eetterisiä öljyjä. 

SENSI REPAIR kasvohoito antaa sinulle erityisen lahjan – mahdollisuuden rakastua ihoosi uudelleen ja löytää ihosi  kauneus!

NUTRI´VITAL – perusvoima kuivalle ja erittäin kuivalle iholle

NUTRI’VITAL kasvohoidon ytimessä on uudistunut, madam Gallandin 60-luvulla kehittämä ikoninen yövoide N° 5 Crème Règénératrice. Tämä voimakkaasti ravitseva ja vahvistava voide oli tribuutti Coco Chanelille ja hänen legendaariselle tuoksulleen Chanel N° 5. Voide saavutti nopeasti maailmanlaajuisen maineen. N° 5 voide auttaa palauttamaan ihon joustavuuden ja kimmoisuuden jopa yhdessä yössä. Tämä on vaikuttava ominaisuus vielä tänä päivänäkin.

NUTRI’VITAL tuotteet ja kasvohoito lievittävät tehokkaasti kuivuuden merkkejä, auttavat palauttamaan kuivan ihon mukavuuden tunteen sekä palauttavat ihon suojakerroksen toiminnan normaaliksi.

VARAA HETI
MARIA GALLAND Paris kasvohoidot: About
bottom of page