top of page

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

EN TIEDÄ, MINKÄ HOIDON VALITSEN? KUINKA PITÄISI TOIMIA?

Sinun ei missään tapauksessa tarvitse tietää itse, mikä hoito on sinulle sopiva. Palvelu kategoriassa on kuvattu hoitoja ja kenelle hoidot soveltuvat, mutta voit varatessasi aikaa valita minkä hoidon vain ja katsomme sitten yhdessä vastaanotolla soveltuuko kyseinen hoito sinulle ja saatko siitä haluamasi tai tavoittelemasi tulosta. Konsultaatio on myös erinomainen keino saada lisätietoa sinulle soveltuvasta hoidosta.

HALUAISIN NUOREKKAAMMAN ULKONÄÖN. MISTÄ MINUN PITÄISI ALOITTAA?

FaceLAB:ssa on hyvin monipuolinen ja kattava hoitovalikoima, josta valitaan asiakkaalle parhaiten sopivat hoidot. Ihon kuntoa ja kimmoisuutta parantavat hoidot voidaan aloittaa sairaanhoitajan suosituksen perusteella.
Ikämuutoksia koskevissa kysymyksissä kannattaa ensiksi varata aika meidän vastaanotolle, arvioimme tilanteen ja keskustelemme erilaisista hoitomenetelmistä.

KUINKA USEIN HOITOJA VOI OTTAA?

Hoitosuunnitelma tehdään aina hoitotarpeen mukaan. Hoitoja tehdään kunnes saavutetaan tavoitteiden mukainen hoitotulos, minkä jälkeen ylläpitohoitoja otetaan sopivin väliajoin.

KAUAN HOITOTULOKSET KESTÄVÄT?

Ikääntyminen on jatkuva prosessi, joten ylläpitohoitoja tarvitaan. Hoitotuloksen kestävyys riippuu sekä yksilöllisistä tekijöistä (esim. ikä ja aikaisemmat hoidot), että tehtävistä hoidoista. Esimerkiksi uurteiden ja kasvojen kohotukseen käytettävien täyteaineiden kesto vaihtelee yksilöiden välillä vuodesta pariin vuoteen kun taas botuliinitoksiinin vaikutus kestää noin 4-6 kuukautta. Ihoa syvemmin kiinteyttäviä hoitoja  ja ihoa kosteuttavaa mesoterapiaa ihon kunnosta riippuen 1-3 kk välein.

Oikein valituilla kotihoitomenetelmillä ja -tuotteilla saavutetaan kestävämmät tulokset ja pidennetään ylläpitohoitoväliä.

IHONI ON TALVELLA NIIN KUIVA, ETTÄ SE HILSEILEE. MITEN IHON KOSTEUSTASAPAINON SAISI KUNTOON?

Lämpötilavaihtelut rasittavat ihoa aina ja myös keskuslämmitys vaikuttaa kuivattavasti. Ihon kosteuttamiseen mesoterapia on erinomainen erityisesti sarjahoitona otettuna. Kotihoitotuotteet ovat myös tärkeässä asemassa ja useasti talvi-ihon tuotteiden olisi syytä olla täyteläisempiä kuin kesällä käytettäessä.

ONKO HOIDOILLA ALAIKÄRAJAA?

Alle 18-vuotiaiden hoidot tehdään potilaan ja huoltajan suostumuksella. Lapsia ei yleensä hoideta ennen kun he kokevat tietyn ongelman selvästi häiritsevänä.

UKK: FAQ
bottom of page