ESTEETTISET HOIDOT

.

PROFHILO

Kasvot 2 ml 380 euroa

Kasvot yht. 4 ml ( sarjahoito 2 krt:a ) 680 euroa 

Profhilo on pitkäkestoinen ihon syväkosteuttaja, joka parantaa ihon elastisuutta. Profhilo stimuloi ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä ihosta iän myötä katoavia rasvakantasoluja.

Hoidon jälkeen on yleensä nähtävissä välitön kosteuttava ja ihon sävyä ja laatua parantava vaikutus. Lisäksi ihon kimmoisuus lisääntyy ja juonteet vähenevät. Toipuminen hoidosta on nopeaa ja hoito on mahdollista toteuttaa vaikka lounastunnilla!

Hoidon monipuolinen vaikutus on saavutettavissa hyvin hellävaraista injektiotekniikkaa käyttäen. Vain muutamalla pistoksella saavutetaan koko kasvoille tehoava nuorennus käsittely. Optimaalisin tulos saavutetaan kahdella hoitokerralla, jotka tehdään kuukauden välein toisistaan.


Ylläpitohoito voidaan tehdä noin 4-6 kuukauden kuluttua edellisestä hoidosta.

NEAUVIA  HYDRODELUXE 2,5ML

Biorevitalisaatio hyaluronihapolla  320 euroa

 • HydroDe Lux biorevitalisaatio on erittäin tehokas hyaluronihappoa sisältävä pistoshoito ihon ikääntymistä ja harmautta vastaan.

 • Madaltaa hienoja juonteita, erinomainen esimerkiksi otsan juonteiden pehmentämisen ja häivyttämiseen.

 • Syväkosteuttava ja hoidon jälkeen ihosta tulee heleä,pehmeä ja kimmoisa

 • Hoitotulos näkyy muutaman päivän päästä hoidosta ja kestää  jopa 6 kk. Tuotteessa oleva kalsiumhydroksiapatiitti aktivoi kollageenin muodostusta.

MESOTERAPIA

alk.60 MIN

Kasvot 240 euroa

Kasvot/kaula 340 euroa

Mesoterapialla parannetaan ihon kosteustasapainoa ja elvytetään pintakuivaa ihoa. Säännöllinen hoito auttaa ennaltaehkäisemään ihon ikääntymismuutoksia. Hoidon jälkeen iho on kiinteämpi ja sen oma kollageenin sekä elastiinin tuotanto virkistyy. Hoitoja tehdään neulauksella, ja ne sopivat kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Hoito on erinomainen valinta, kun haluat parantaa ihosi rakennetta ja kimmoisuutta sekä ennaltaehkäistä ikääntymismuutoksia. Meillä käytetään Fusion Meso sekä InnoAesthetics - cocktails seerumeita.

VARAA HETI

RRS® HA EYES

Silmänympärysiho 150 euroa

RRS HA EYES on ihoon pienin injektiopistoksin tehtävä hoito, joka on tarkoitettu erityisesti vähentämään silmänympärysihon ikääntymisen merkkejä. Silottaa ryppyjä ja vaalentaa silmänympärysalueen tummuutta.

PRX-T33 -HAPPOHOITO

alk.30 MIN

PRX-T33 kasvoille 140 euroa

PRX-T33 kasvot/kaula/dekoltee 180 euroa

PRX-T33 on syväkosteuttava ja ihoa stimuloiva käsittely. Se stimuloi dermistä muodostamaan uutta kollageeniä.  Vaikutukseltaan se on verrattavissa keskisyvään happokuorintaan, mutta ilman kipua ja toipumisaikaa. Se on helppo ja nopea käsittely, joka vähentää ryppyjen määrää ja syvyyttä, sekä kiinteyttää ihoa välittömästi. Käsittely nopeuttaa ihon pintaverenkiertoa, jonka ansiosta ihon väri paranee ja kirkastuu. PRX-T33 voidaan tehdä kasvojen, kaulan, dekolteen ja käsien alueelle, sekä esim. raskausarpiin.

Käsittely voidaan tehdä kesälläkin, koska se ei herkistä valolle. PRX-T33:sen positiivinen puoli on myös se, että käsittely tehdään ilman neulaa, jolloin ihoa ei traumatisoida.  PRX-T33 on geeli, jota levitetään iholle erikoistekniikalla. Se on mahdollista yhdistää muhin esteettisiin hoitoihin kuten esim. injektiohoitoihin.

Kotihoidossa käytetään WiQo:n Fluidia ja Creamia. Niiden käyttö varsinkin sarjahoitojen välissä on tärkeää.

Fluidi alentaa ihon pH:ta jolloin iho joutuu "tekemään töitä" päästäkseen normaaliin pH:n (6.5-7). Näin iho pysyy aktiivisena. Kun ihon haluttu aktiivisuus on saavutettu, iholle levitetään Cream, joka myös kosteuttaa ja suojaa ihoa.

PRX-T33 on patentoitu 10 vuoden kliinisen tutkimusten.

 • Valovanhenemiseen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon: kasvojen, käsien, rinnan ja vartalon ihon elvyttämiseen

 • Ihon kiinteytymiseen

 • Ryppyjen hoitoon

 • Veltoin ihon hoitoon (esim. rinnan alueella)

 • Painautuneisiin atrofisiin arpiin esim. aknesta tai märkäruesta jääneet arvet (käsittely voidaan tehdä myös lapsille)

 • Raskausarpien vaalentamiseen

 • Pigmenttiläiskien vaalentamiseen

 • Sopii kaiken ikäisille naisille ja miehille


PRX-T33 on CE sertifioitu lääketieteellinen menetelmä, jota vain terveydenhuollon ammattilaiset voivat tehdä.

BIOREPEELCL3 BIOREVITALISAATIO

30 MIN

BioRePeelCl3 99 euroa

BioRePeelCl sarja 3-4 krt:a 89 euroa

Kaksivaihteinen biorevitalisaatio ilman neuloja sopii kaikenikäisille naisille ja miehille. Välitön vaikutus: Vauhdittaa solujen aineenvaihduntaa, jolloin elastiinin ja kollageenin synteesi nopeutuu Ihosta tulee napakka ja kimmoisa. Heleä ihonsävy. Ihohuokoset pienenevät, epäpuhtaudet vähenevät. Maksaläiskät vaalenevat.

Hoidon teho korostuu sarjahoidossa. 

Kotihoidossa käytetään BioReHydra Fluidia ja BioReLift Creamia. Niiden käyttö varsinkin sarjahoitojen välissä on tärkeää.

Kontraindikaatiot hoidolle:

Aktiivinen huuliherpes

Aknelääkitys Roaccuttan (väh. 6 kk lääkekuurin jälkeen)

Raskaus ja imetys

Syöpä

Tetrasykliinilääkitys vaatii lääkärin konsultaation.

CRYO 21 HOITO

Cryo21 rasvapoisto / selluliitti 99 euroa
Cryo21 kasvohoito 79 euroa
Cryo21 paketti (vartalo + kasvot) 149 euroa

Oletko kuullut Cryo21 -terapiasta?

 Cryo21 -terapia on uusi, tehokas hoitomenetelmä, jolla on välitön ja kestävä vaikutus. Cryo21 -terapialla voidaan hoitaa useita eri käsittelyalueita ja tuloksia näkyy jo ensimmäisellä hoitokerralla.

Cryo21 kylmäterapia on kyse esteettisestä laitehoidosta, joka on vaihtoehtoinen hoitomuoto rasvaimulle. Noin 1h kestävä toimenpide on nopea ja turvallinen, eikä se vaadi toipumisaikaa.

 Cryo 21 ei vain poista rasvaa ja selluliittia vaan myös vähentää tulehdusta, poistaa jännitystä lihaksista, pienentää raskausarpia ja kaksoisleukaa.

Cryo21 kasvohoito on tehokas, kiinteyttävä ja ihoa kirkastava hoitomuoto kasvojen, kaulan  ja decolteen alueelle. Cryo21 -terapialla voidaan  hoitaa vaikeammat alueet, kuten silmäpussit, couperosa, kaksoisleuan poisto ja kiinteytys, hyvin tehokkaasti. Paras tulos saavutetaan noin 3-5 hoidon sarjana.

LIPOLYYSI

Kaksoisleuka 220 euroa

Alakasvot/kaksoisleuka 250 euroa

Vatsa 320 euroa

Kyljet 320 euroa

Sisä-ja ulkoreidet 320 euroa

Lipolyysi on menetelmä, jolla hajotetaan rasvasoluja kehossa.
Lipolyysi sopii asiakkaille, jotka haluavat poistaa rasvakudosta paikoista, joissa dieetti tai kuntoilu ei auta. 
Toimenpiteen yhteydessä pistetään pienen neulan avulla ihon alle fosfatidyykoliinia. Se on soijapavuista eristettävä luonnollinen aine, jonka avulla rasvakudos kehossa alkaa hajota. Rasvasolut katoavat ja hajotettu rasva katoaa kehosta aikaa myötä aineenvaihdunnan avulla.
Lipolyysin vaikutus on nähtävissä noin 8 viikon kuluessa. Tarvittaessa hoitoa toistetaan.