TÄYTEAINEHOIDOT


IHON JUONTEIDEN HÄIVYTTÄMISEEN, HUULTEN TÄYTELÄISTÄMISEEN JA KASVOJEN MUOKKAUKSEEN

FaceLAB:ssa käytettävät täyteaineet eivät ole eläinperäisiä eivätkä ne ole pysyviä, sillä elimistö hajottaa ne luonnollisesti aineenvaihdunnan avulla. Pysyvyys on henkilökohtainen ja kestää noin 6-24 kuukautta henkilöstä riippuen. On mahdollista, että tulos säilyy pidempään, kun täyteaineilla suoritettua käsittelyä ylläpidetään.  
  
Käytämme vain tarkasti valittuja korkealaatuisia FDA-hyväksyttyjä täyteaineita (Stylage, Teosyal) jotta pystymme takaamaan turvalliset ja laadukkaat hoitotulokset.

Tarjoamme maksuttoman konsultaation ja hoitosuunnitelman.

Hoitoa ei voida tehdä, jos olet raskaana tai imetät, sinulla on vakava sairaus tai käytät vahvoja lääkkeitä (esimerkiksi antibiootti, roaccutan jne.)

images (2).jpg

HUULIEN MUOTOILU / TÄYTTÖ

60 MIN 
0,5 ml 299 euroa

1 ml 350 euroa

Haluatko pientä hienosäätely tai  Kylie-tyylisiä huulia, olemme varmoja, että meillä on hoitokeino sinulle. 
Päätämme yhdessä tavoitteesi perusteella, mikä täyteaine on sinulle paras. Kustannukset vaihtelevat 230 - 320 e. 
(Puudutevoide kuuluu aina hintaan)

images%20(4)_edited.jpg

NASOLABIAALIT

alk 40 MIN 

1 ml 350 euroa

2 ml 600 euroa

Nasolabiaalijuonteiksi kutsutaan nenänpielestä lähteviä juonteita. Nasolabiaalijuonteiden täyttö häivyttää kyseisiä juonteita kasvoista. Usein myös poskipäiden korostuksella voidaan häivyttää nenän ja suunpielten alueen syviä juonteita - katso myös "poskipäiden muotilu"

marionette_grande.webp

MARIONETTE JUONTEET

alk. 60 MIN 

0,5 ml 299 euroa

1 ml 350 euroa

Täyteainetta käytetään täyttämään hienot viivat suun ympärillä ja kääntämään suun kulmat ylöspäin tarpeen mukaan. Tämä on täysin mukautettu hoito, joka perustuu tarpeisiisi ja toiveisiisi.

images (6).jpg

POSKIPÄIDEN MUOTOILU

60 MIN 

1 ml 350 euroa

2 ml 600 euroa

3 ml 800 euroa

Poskien kohotessa myös nenän ja suun väliset nasolabiaalipoimut tasoittuvat. Jos nasolabiaalijuonteet ovat syvät, ne voidaan hoitaa saman vastaanoton aikana. Keskimääräinen käytetty määrä on 1-2 ruiskua.

images (8).jpg

LEUKALINJAN MUOTOILU

alk. 40 MIN 

1 ml 350 euroa (esim.kärki)

2 ml 600 euroa

3 ml 800 euroa

4 ml 950 euroa

5 ml 1150 euroa

Hyaluronihappovalmisteella voidaan muotoilla leukaa, sen kärkeä tai koko leukalinjaa. Muotoilu täyteaineella selkeyttää koko leukalinjaa, napakoittaa löysää ihoa leuan alta ja häivyttää"hamsteripusseja". Leukalinjan muotoilu voidaan tehdä myös kanyylitekniikalla jolloin toimenpide on lähes kivuton ja mustelmia ei yleensä tule.

Client 4

EI-KIRURGINEN RINOPLASTIA / NENÄN MUOTOILU

60 MIN 
0,5 ml 299 euroa

1 ml 350 euroa

Nenän muotoilu pidetään yleensä kirurgiseksi toimenpiteeksi. Nenää voidaan kuitenkin muotoilla myös täyteaineilla, esim. "selkäkalvon" tasoitamiseen. Voidaan myös täydentää nenäleikkauksen tuloksia. 

***  Täyteainetta käytetään nenään pieniin muodonmuutoksiin. Jos etsit suuria muutoksia, ohjaamme sinut todennäköisesti kasvojen plastiikkakirurgin puoleen.

Client 1

TECH-NECK E. "VUOSIRENKAAT KAULALLA"

alk. 60 MIN 

0,8 ml 270 euroa

1 ml 350 euroa

Täyteainetta käytettään myös kaulan ”vuosirenkaiden” tasoittamiseen e. hankalat vaakasuorat viivat kaulalla. Viivat kaulalla voi olla geeneistä, mutta myös pään virheasennosta, esim. jatkuvasta pää eteenpäin taipuvista asennoista (puhelinten ja tablettien käytössä voi ilmetä pään virheasentoja)

Client 7

KORVALEHTIEN KORJAUS

60 MIN 
0,5 ml 270 euroa

0,8 ml 310 euroa

1 ml 350 euroa

Korvalehteä voidaan täyttää, jos esimerkiksi korvakoru on vuosien varrella venyttänyt korvaa tai ikääntymisen tuomat muutokset häiritse. Pieni määrä täyteainetta korjaa tilanteen nopeasti ja tehokkaasti. Käytetty määrä on 0,5 -1ml

Client 8

FACIAL RESHAPING 

3 ml 800 euroa

4 ml 950 euroa

5 ml 1150 euroa 

This is your Client Description. Use this space to introduce this client or customer or to detail the work you provided for them.

VARAA AIKA